avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doi administratori in societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doi administratori in societate comerciala

Sunt administrator intr-un SRL in care sunt doi administratori cu drepturi depline aceasta situatie fiind stipulata in statutul Societatii, eu detinand 50% iar celalalt asociat 50% din participarea la capital.As dori sa renunt la dreptul meu de administrator iar partenerul sa ramana singurul administrator.tin sa precizez ca vreau sa raman in societate cu cele 50%.Ce demersuri trebuie sa fac pentru a renunta la aceasta functie.

Cel mai recent răspuns: AdrianC78 , utilizator 07:45, 18 Martie 2012
Cerere tip de la registrul comertului completata.
Hotarare AGA din care sa reiasa ca va retrageti din functia de administrator.
Nu cesionati partile sociale; acelea va raman in calitatea pe care o aveti - de asociat -
Actul constitutiv va trebui redactat (ramane un singur administrator)

:luck:
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
Herra_, utilizator
trebuie sa am si acordul partenerului?
Hotararea AGA trebuie semnata de ambii. Din aceasta hotarare rezulta ca aveti acordul asociatului.
si daca nu am acordul lui.nu doreste acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se i-au deciziile intr-un s.r.l. cu doi administratori velicu velicu Va rog un raspuns urgent pt urmatoarea situatie: Sunt administrator intr-un SRL in care sunt doi administratori cu drepturi depline aceasta situatie fiind ... (vezi toată discuția)
Retragere asociati srl, ramane o singura persoana Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Dintr-o societate vor sa se retraga asociatii, mai putin unul. Stiu ca se va redacta hotarare AGA prin care asociatii decid retragerea, respectiv ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)