avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj pentru absolventi - data ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj pentru absolventi - data absolvirii este data sustinerii examenului de licenta sau cei 4 ani ai facultatii?

BUNA ZIUA! pentru subventia de absolvent la SOMAJ data absolviri este data sustineri examenului de licenta sau cei 4 ani ai facultatii. care ati depus dosar rog lamuriri, multumesc.

"Nu au mai existat raporturi de munca sau de serviciu cu nici un angajator din tara la data absolvirii studiilor." ce presupune ?
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
olden, utilizator
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 16:18, 18 Martie 2012
Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurãrilor pentru şomaj şi stimularea ocupãrii forţei de muncã
art.52 (3) : În sensul legii, data absolvirii studiilor este data de întâi a lunii urmãtoare celei înscrise în diplomã sau, dupã caz, în certificatul de studii eliberat de cãtre instituţia de învãţãmânt de stat sau particular, autorizatã ori acreditatã în condiţiile legii, dacã în cuprinsul acestora nu se specificã, în mod expres, o anumitã datã de absolvire.

multumesc:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie tanar absolvent mitrofan emilia mitrofan emilia BUNA ZIUA am o rugaminte! asi dori sa angajez un tanar absolvent de liceu din 2013 si nu stiu daca beneficiez de subventie . va rog sa specificati ce ... (vezi toată discuția)
Cand devin absolvent? danieldragomir danieldragomir Am fost inscris in perioada 2008 - 2010 la master iar datorita unor restante nu am putut sustine disertatia in 2010. Ultimul examen l-am sustinut si promovat ... (vezi toată discuția)
Somaj licentiat divele divele avem urmatoarea situatie: -un tanar a terminat liceul in 2007 -a urmat facultatea 2007-2011, a absolvit in 2011, fara licenta -2007-2011 .10.01 - a lucrat ... (vezi toată discuția)