avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stramutare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stramutare teren

Am o parcela in teleorman si nu stiu care sunt procedurile si daca este legal binenteles sa o stramut mai aproape de locul de domiciliu Bucuresti, mai exact a-si dori sa o transfer in ilfov.
se poate?
mentionez ca pentru aceasta parcela de teren, trebuie sa fiu pus in posesie ca retrocedare.
mai exact, cand sa dat titlul de proprietare al bunicului, a fost inclus in titlu si un teren de casa care nu era pe numele bunicului ci pe numele parintilor mei.
Am sesizat primaria, sa anulat titlul de proprietate, sa scos suprafata ce reprezenta casa si sa emis un nou titlu de proprietate fara suprafata respectiva, urmand sa se gaseasca o parcele care sa fie retrocedata noua egala cu suprafata detinuta de casa.
ce conditii trebuiesc indeplinite?
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
mihaijanel, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate teren agricol dany2605 dany2605 Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. familia mea are in propietate o suprafata de 16 ha teren agricol. acesta este pe numele buniciilor care ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Mostenire terenuri - modificare titlu de proprietete? adina_miu adina_miu Buna ziua, am mostenit cota de 1/2 din niste terenuri de la bunica mea. Cealalta cota de 1/2 l-a mostenit matusa mea. Am trecut terenurile pe rol si sunt in ... (vezi toată discuția)