avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... IMPORT
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

IMPORT

Buna ziua.
Doresc sa import incaltaminte din India. Am un furnizor acolo, doar ca sunt incepator si nu stiu de unde sa ma apuc. Care ar fi primii pasi pe care trebuie sa ii fac? Ce trebuie sa stiu legat de vama(taxe, etc)? Cum functioneaza aceasta afacere de import? Cat mai multe detalii daca se poate.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:58, 18 Martie 2012
Este simplu: firma, contact firma comisionariat vamal, cod CAEN pentru import si vanzare incaltaminte, plata taxe vamale si TVA in vama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilizare importuri pe pfa cod caen 4791 Mada87lina Mada87lina Buna ziua, Am un Pfa cu cod caen 4791 vanzari cu amanuntul prin intermediul internetului. Intrebarea mea este,pot importa produse pe acest cod? Si daca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)
Import Kaya Kaya Buna seara. Am deschis un SRL cu cod CAEN unic (activitati referitoare la sanatatea umana) si doresc sa fac achizitii din import pentru dotare. Pot face asta ... (vezi toată discuția)