avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen judecata

buna ziua
va rog sa imi spuneti in ce mod,daca este posibil pot obtine un termen mai rapid intr-un proces ajuns in faza de tribunal,pentru incheierea mai repede a procesului.mi s-a dat un termen tocmai in luna iunie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:08, 18 Martie 2012
Puteti formula o cerere de preschimbare a termenului de judecata, insa pentru a fi admisa o astfel de cerere, este necesar sa fie motivata temeinic pe necesitatea preschimbarii termenului si judecarii cu celeritate a cauzei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de preschimbare termen resursesbc resursesbc In cazul unui proces civil in care s-a dat termen pentru audierea martorilor, se poate face o cerere de preschimbare a acestui termen, de amanare pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Recurs cerere eliberare conditionata - termen de judecare mantaandreea mantaandreea buna seara sotului meu i s-a admis cererea de eliberare conditionata dar a doua zi parchetul a facut recurs(asa face la toata lumea de ceva vreme)m-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Termene pe fond funciar LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de fond funciar, conform legii 247 titlul XIII, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului ... (vezi toată discuția)