avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Ce urmari poate avea desfacerea CIM pe motive disciplinare (absente nemotivate survenite in urma nerespectarii perioadei de preaviz)? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 18 Martie 2012
Nicio urmare fata de nivelul de competenta al acelui salariat si nici fata de un alt angajator ... pe acesta nu ar trebui sa-l intereseze modul de incetare a raportului de munca de la fostul angajator .

Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare spre itm mmarianne mmarianne Buna ziua, In vederea angajarii unei persoane, i-am solicitat sa prezinte, pe langa documentele standard pt angajare şi adeverinte referitoare la vechimea in ... (vezi toată discuția)
Lipsa de la locul de munca guest000 guest000 Salut. lucrez la o firma si as vrea sa nu ma mai prezint la locul de munca din anumite moltive. ce mi se poate intampla? (vezi toată discuția)
Preaviz Anna94 Anna94 Buna ziua! In urma cu doua săptămâni am semnat cererea de demisie de la locul de munca,urmând perioada preavizului de 20 de zile.Acum 2 zile am primit ... (vezi toată discuția)