avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre carnetele cec
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre carnetele cec

Buna ziua,am si eu o nelamurire in privinta unor bani depusi la cec.Socrii mei,in perioada anilor 1980-1985 si-au facut la cec librete de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme,depunand sume in valoare de 5000 lei comform acelei perioade.Intrebarea mea este,,se mai poate recupera ceva sau acei bani sunt pierduti? Multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:55, 18 Martie 2012
dse putea ceva , dar imediat dupa 89...daca nu ati facut nimc 20 de ani, nu se mai poate face absolut nimic.
Da, se pot recupera dar veti primi nomial aceasi suma depusa: 5000 lei(1985)=0,5 lei actuali (aprox)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii depusi la cec cu castiguri in autoturisme inainte de 89 ? vene vene Tatal meu a depus in 1987 5000 de lei la CEC in vederea achizitionarii unui autoturism dacia iar de atunci si pana acum nimeni nu a mai umblat la acei ... (vezi toată discuția)
Libret economii florinvw4 florinvw4 Buna ziua, am o intrebare : am un Libret de economii eliberat in 1988, pe care am o suma de bani .Mai este valabil? Va multumesc . (vezi toată discuția)
Libret cec martial law martial law La multi ani "tutulor"! Cum poate fi CARITAS-ul CEC ingenuncheat pe tema libretelor CEC de 5000 lei cu castiguri in autoturisme? Chestiunea aiuristica cu ... (vezi toată discuția)