avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Studiile unui candidat la functia de primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Studiile unui candidat la functia de primar

IMI POATE SPUNE CINEVA SI MIE DACA ESTE OBLIGATORIU CA UN CANDIDAT VA MULTUMESCLA FUNCTIA DE PRIMAR SA AIBA LICEUL RESPECTIV DIPLOMA DE BACALAUREAT?

VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:16, 18 Martie 2012
Trebuie sa fie "doctor" in politica si nimic mai mult...legea nu prevede studii minime pentru candidatii la functia de primar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
O cunostință a dat concursul în învățământ pe postul ... FeliciaFlorica FeliciaFlorica O cunostință a dat concursul în învățământ pe postul didactic auxiliar de informatician cu studii medii ( așa cum este aprobat statul de funcții din ... (vezi toată discuția)
Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)