avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere acte ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere acte ITM

Buna seara,

ulterior infiintarii, un SRL sau PFA care doreste sa faca angajari, trebuie sa depuna vreun act la ITM? Cu exceptia celui de cerere a parolei pentru Revisal.
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 08:24, 21 Martie 2012
@freeelis

Nu, este vorba de activitate dupa 01.01.2011, de aceea m-am mirat si eu, stiind ca in afara de parola pentru Revisal unei societati nu ii mai trebuie nimic...asta in cazul in care societatea nu este prestator autorizat si atunci e nevoie si de autorizarea lui de catre ITM.

Apropo de acest lucru: un prestator de servicii conform HG 500/2011, daca preia o firma ce are parola obtinuta si contracte de munca in derulare, inainte de colaborarea propriu-zisa va solicita o noua parola sau o preia pe cea a societatii respective?
Nu este obligatorie schimbarea parolei ... asadar, ramane la latitudinea acelui angajator daca solicita sau nu o noua parola de la ITM.
Va multumesc.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi angajare persoane in srld victorb93 victorb93 Buna ziua. As dori sa aflu care sunt pasii exacti pentru inceperea angajarilor. Ideea este ca noi suntem o firma abia deschisa(SRLD) si avem cateva probleme ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut la angajarea primilor salariati? carmenbn carmenbn Din 01.10 dorim sa angajam 3 salariati.Ce trebuie facut?Se intocmesc contracte de munca si se merge cu ele la ITM?Ce alte documente sunt necesare?Nu avem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , îmi poate spune și mie cineva cum se face o angajare ... eduard56463 eduard56463 Bună ziua , îmi poate spune și mie cineva cum se face o angajare ? Am fost la itm cu următoarele acte : solicitare parolă , certificat de înregistrare ... (vezi toată discuția)