avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensiei de intretinere

ce pot face daca fostul sot nu m-ia platit pensia de intretinere de 16 luni?am facut plangere la politie dar nici ei nu fac nimic,as dori sa stiu daca i-as putea deschide un dosar direct in tribunal,sau cum as putea sa-l decad din drepturile parintesti?
Cel mai recent răspuns: giorgygeo , utilizator 21:05, 21 Martie 2012
problema e ca politia e incompetenta si din cauza unora ca ei numai copii au de suferit!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la drepturi parintesti delia.vornic delia.vornic Ca sa trec direct la subiect, situatia este urmatoarea: am divortat de fostul meu sot acum 2 ani, iar in urma divortului, copilul nostru (acum in varsta de ... (vezi toată discuția)
Demersuri privind decaderea din drepturile parintesti Ellena21 Ellena21 Unul din parinti poate cere Direcției de asistența sociala sa facă demersuri pentru decaderea din drepturile părintești a celuilalt parinte sau unde ar ... (vezi toată discuția)
Minor avoty avoty pot cere decadere din drepturi ale unui parinte direct in instanta daca a parasit minorul de la nastere, (vezi toată discuția)