avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Muzician
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Muzician

Suntem o familie. Eu sotul cant la orga, sotia- voce iar fiul(elev)-saxofon, cantam la evenimente ocazional, nu avem atestate si am dori sa stim ce trebuie facut pentru a intra in legalitate?
Din cate cunosc, un muzician isi poate desfasura activitatea sub forma unei Persoane Fizice Autorizate, avand obligatia de a plati un impozit de 16% din veniturile nete. Pentru o edificare completa, ar fi bine sa va adresati telefonic si Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania ( U.A.L.P.R. ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata salieri_11 salieri_11 Buna seara Sper sa ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Eu sunt artisti liric profesionist, cant in toata europa...dar multa lume imi spune ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Infiintarea intreprinderei individuala joorea joorea As vrea sa infiintezi o intreprindere individuala in Romania, dar nu sunt cetatea roman. Am citit pe net ca orce cetacea care locuieste in EU poate infiinta. ... (vezi toată discuția)
Contract civil cu elevi de 16 ani alexcon alexcon Lucrez intr-un ONG care in prezent implementeaza un proiect de combatere a violentei si discriminarii in scoli prin metoda teatru forum. In piesele de teatru ... (vezi toată discuția)