avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solutionare succesiune in baza testamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solutionare succesiune in baza testamentului

Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz .
As dori sa aflu cotele de succesiune ale mostenitorilor dupa bunica mea care a decedat si are 5 copii iar bunicul (sotul bunicii) este decedat . Mentionez ca in timpul vietii bunica mea a lasat un testament autentificat la notariat pe intreaga masa succesorala (care ii apartine conform titlului de proprietate )unuia dintre cei 5 copii mentionati mai sus. De asemenea vreau sa va mai rog sa-mi spuneti unde se poate face succesiunea ( notariat sau judecatorie ) in cazul in care 4 din cei 5 copii ai bunicii nu recunosc testamentul autentificat .
Cel mai recent răspuns: vidastefan , utilizator 10:14, 20 Martie 2012
Va rog mult sa-mi spuneti si mie care sunt aceste cote pentru ca am mare nevoie .
Cu mult respect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezerva succesorala victor ursutiu victor ursutiu buna ziu cat este rezerva succesorala la data actuala multumesc (vezi toată discuția)
Rezerva succesorala, când intervine mary_c mary_c Bună seara Când intervine rezerva succesorala? Se aplica doar în cazul donației sau dezmoștenirii? (vezi toată discuția)
Testament ionutyahoocoom ionutyahoocoom buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)