avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este taxa pt Casa de sanatate o cheltuiala deductibila ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este taxa pt Casa de sanatate o cheltuiala deductibila in cazul PFA-ului?

Buna ziua ,
Saptamana trecuta am platit taxa pt Casa de Sanatate pe anul 2011 pe PFA-ul pe care il detin.Doamna de la ghiseu mi-a zis ca pot sa o trec la cheltuieli deductibile pe anul 2012.
Este adevarat?
Astept un raspuns .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 12:04, 19 Martie 2012
Da, impozitul pentru sanatate este deductibil, in schimb 16% pe venitul net NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu activitate zero in 2012 dorusirb dorusirb Buna ziua. O PFA in domeniul topografiei a avut activitate zero in 2012 si implicit si venituri si cheltuieli zero. Cum se complecteaza declaratia 200. ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pt pfa leevyou leevyou Am un PFA, infiintat anul trecut (la primarie). As dori sa stiu cu noile modificari, ce impozite si taxe trebuiesc achitate? Raman aceleasi? In afara ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)