avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA cu activitate zero in 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA cu activitate zero in 2012

Buna ziua. O PFA in domeniul topografiei a avut activitate zero in 2012 si implicit si venituri si cheltuieli zero. Cum se complecteaza declaratia 200. Anterior, in 2011 a avut venituri si de asemenea in 2013 are. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorusirb , utilizator 16:12, 5 Martie 2013
Se completeaza cu 0 (zero) la la rubricile:
1. Venit brut;
2. Cheltuieli deductibile;
3. Venit net anual;
3.1. Venit net aferent........
4. Cistig net anual;
5. Pierdere fiscala anuala.
eu asa am depus-o si nimeni nu a comentat.
multumesc
In cursul anului trecut nu ati facut plati in contul contributiei la sanatate pentru pfa calculate fata de venitul estimat declarat la inceput de an? Aceasta cheltuiala e deductibila dar penalitatile nu.
s-au facut toate platile conform deciziei de impunere venite de la finante
PFA mai este angajat si cu CIM, asa ca s-a platit la sanatate doar cei 5.5%, si impozitul de 16% solicitat de finante conform veniturilor din 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor completare declaratie sanatate-pfa elenadeverde elenadeverde Buna ziua, In ianuarie 2011 am deschis un PFA:((, am depus declaratia220, cu venitul estimat, am platit impozitul si acum am aflat caci cu toata ca sunt ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pt pfa leevyou leevyou Am un PFA, infiintat anul trecut (la primarie). As dori sa stiu cu noile modificari, ce impozite si taxe trebuiesc achitate? Raman aceleasi? In afara ... (vezi toată discuția)