avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Citatie Tribunal din partea ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Citatie Tribunal din partea ANAF

Buna ziua ,


Am o problema cu care ma confrunt legata de o citatie facuta de ANAF . Ei au contestat o hotarare AGA publicata in Monitorul Oficial (hotarare prin care se cesionau parti sociale unui nou asociat) datorita faptului ca figuram cu datorii la stat .

Nu mai zic nimic de faptul ca hotararea AGA s-a publicat in nov 2010 si contestatia/citatia am primit-o anul urmator prin iunie . Data infatisarii este iunie 2012.

Acum nelamurirea mea este ca am achitat aceste datorii si nu stiu ce sa fac pentru a nu mai fi nevoie sa ma prezint la Tribunal, eventual cei de la ANAF sa isi inceteze actiunea.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:30, 4 Decembrie 2013
Revin la problema mai sus mentionata. Am prezentat la acel moment judecatorului ca am achitat orice datorie insa am omis sa cer anularea cererii de opozitie.
Acum am primit o citiatie in care mi se comunica " perimare" .
Ma puteti ajuta , va rog, cu un sfat - ce anume trebuie sa fac eu? Nu cumva sa ma puna sa platesc cheltuieli de judecata sau mai stiu ce .... ce e drept este ca nu stiu la ce sa ma astept. Am citit ce inseamna perimare insa mai trebuie sa aflu ce am de facut .
Nu prea aveti ce sa faceti. Daca doriti puteti sa va prezentati si sa fiti de acord cu perimarea.
Daca nu doriti sa va prezentati nu se intampla nimic, oricum se perima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere unui tert care nu este parte intr-un proces sa execute hotararea judecatoreasca pronuntata in acea cauza? Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Am urmatoarea speta: X se judeca cu Y si Z. Z ridica exceptia calitatii procesuale pasive deoarece nu este parte in contractul incheiat intre X si Y , dar ... (vezi toată discuția)
Excepția lipsei calității procesuale pasive Gelu222 Gelu222 Bună ziua, Un reclamant, a chemat în judecata doi parati Unul dintre părați, a invocat excepția lipsei calității procesuale pasive a lui, în ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive, in sentinta definitiva si irevocabila? nicusorilinca nicusorilinca buna seara intr-o sentinta definitiva si irevocabila, in care pe fond si apoi pe recurs a existat o lipsa a calitatii procesuale pasive, a paratei(a raspuns ... (vezi toată discuția)