avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lamurire: COR specializare informatica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lamurire: COR specializare informatica

Cu ce cor as putea inregistra la ITM un angajat ce a terminat Fac. de mate-info, specializarea informatica 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 19 Martie 2012
251201 - Analist
251202 - Programator
251204 - Programator de sistem informatic
212023 - Cercetator in matematica informatica
251901 - Consultant in informatica
etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru tester; studii necesare Popu Popu 1. Buna, urmeaza sa angajez un tester, in COR nu am gasit insa un cod special pentru tester, apare doar analistul (251201) respectiv ... (vezi toată discuția)
Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)