avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trebuie diploma de specializare daca-ti deschizi o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trebuie diploma de specializare daca-ti deschizi o intreprindere individuala indiferent de domeniu?

Trebuie sa ai diploma daca-ti deschizi o II? Daca-mi deschid o sala de fitness o sa am nevoie?
Cel mai recent răspuns: bia71 , utilizator 15:22, 19 Martie 2012
Iti trebuie un certificat de calificare in domeniu.Si eu ma confrunt cu aceeasi situatie vreau sa-mi deschid un magazin alimentar si nu am putut, tot cu I. Individuala.Am inteles ca dureaza 5 luni fara el nu poti deschide. M-ar interesa daca mai sunt si alte alternative, unde se pot face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deschide pfa sau ii pentru un centru de relaxare ? gufisor gufisor Buna ziua, detin un spatiu construit dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. Din codurile CAEN m-am informat ca pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala gufisor gufisor Buna ziua, tatal meu detine un spatiu construit pentru locuit si dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. 1. Pot ... (vezi toată discuția)
Acord vecini spatiu comercial sala fitness parter bloc nou realog realog Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc nou construit cu destinatie spatiu comercial de la administratia dezvoltatorului. Totodata am infiintat ... (vezi toată discuția)