avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa radio
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa radio

Persoanele juridice sunt obligate la plata taxei radio?
Am o societate cu obiect de activitate "Activitati de contabilitate si audit financiar;consultanta in domeniul fiscal" si am primit pentru prima data de la infiintare de la Radio Iasi o instiintare de plata.
Cel mai recent răspuns: evcont , utilizator 11:00, 21 Martie 2012
Va recomand sa cititi www.avocatnet.ro/content/art...
cred ca trebuie sa mergi cu factura de plata a luminii la CEZ sau cum i se mai zice,la sediul electricitatii din zona dvs,si le spuneti problema. Le spuneti ca nu folositi radio,dati o declaratie pe propria raspundere si probabil nu veti mai avea de platit radio.
Mergeti si intrebati mai bine acolo.
succes.
Domnule Lucian Huzum, va multumesc mult! Sa stiti ca mi-a fost de mare ajutor.
Sa aveti o zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
evcont, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio - ce platim? Cristia10 Cristia10 Am primit o instiintare de plata a taxei radio pentru anii 2010, 2011, 2012 in suma de 360 RON. Suma nu este mare, dar as vrea, daca stiti, sa ma ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv-trebuie achitata? psebastyan psebastyan buna ziua vreau sa va intreb daca se mai plateste taxa radio tv (am citit ceva de un proces la Cluj)? Societatea pe care o am are activitatea suspendata din ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)