avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere apartament

Buna ziua,
Acum ceva timp am pus termopane la bolconul unuia din dormitoare, l-am izolat pe interior si am desfiintat usa si geamul balconului initial. Acum presedintele asociatiei de propietari, dupa vreo 4 ani, imi spune ca s-a marit suprafata locuibila a apartamentului cu suprafata balconului si ca trebuie sa platesc mai mult la intretinere.
E adevarat?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:40, 20 Martie 2012
Da, acolo unde oamenii isi vad de treaba lor, nu se deranjeaza intre ei si se inteleg ca intre vecini, se poate sta linistit. Necazul poate sa apara daca, indiferent din ce motiv, cineva (vecin, membru al comitetului, presedinte, administrator...) face o sesizare catre Inspectoratul de stat in constructii sau catre Disciplina in constructii, aratand ca proprietarul X a facut o modificare constructiva fara a respecta legislatia....
Reprezentantii acestor institutii vor verifica si, in functie de realitatea din teren, vor fixa termen pentru ca proprietarul sa intre in legalitate: autorizatie, avize, propiect daca se considera necesar... sau obligarea la refacerea lucrarii si-aducerea la situatia anterioara.
Atat timp cat nu reclama cineva, se poate sta linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere costuri suplimentare caldura ady_1967 ady_1967 Buna ziua! Sunt administrator de bloc in Timisoara, bloc turn! As avea rugamintea sa ma ajutati cu o problema si anume : unii proprietari si-au desfiintat usa ... (vezi toată discuția)
Modificare suprafata utila in lista de plata a cotei de intretinere conform cu extrasul de cf toma.gina toma.gina Buna ziua - In lista de plata a cotei de intretinere figurez cu suprafata utila a apartamentului meu de 59,46 mp. cota-parte indiviza de 1,190% suprafata utila ... (vezi toată discuția)
Cum calculez caldura la un apartament cu radiatoare motate in balcoane? papiotta papiotta Buna ziua. Intrebarea mea este identica cu cea din titlu. Care ar fi formula de calcul si baza legala a acesteia. Mentionez ca blocul are 40 de aprtamente ... (vezi toată discuția)