avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru - gardul vecinilor imi incalca proprietatea
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru - gardul vecinilor imi incalca proprietatea

O proprietate(jud. Prahova) este delimitata de vecini in urma unei Hotarari definitive din 1975.Vecinul a construit acum 10 ani un gard , care , incalca in parte proprietatea mea.
Acest fapt il constat acum, cand fac cadastrul. Va rog , ce e de facut?1. Mi-am pierdut dreptul de revendicare datorita timpului scurs?2.Este obligatoriu ca absolut toti vecinii sa semneze planul cadastral?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 13:45, 23 Martie 2012
Va recomand ca innainte de a face documentatia topografica pentru iesirea din indiviziune, sa rezolvati propblema granituirii corecte cu vecinul care a consruit gardul si va incalca proprietatea, atat a dvs. cat si a coproprietarului, apooi sa va rezolvati iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea titlului de proprietate pe cale administrativa tonita0101 tonita0101 Buna ziua, Pentru a modifica nr. parcelei intr-un titlu de proprietate, pe cale administrativa, am nevoie printre altele de : \\"plan de ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)