avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai e valabila regula cu 4 ore/zi in cazul concedierii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai e valabila regula cu 4 ore/zi in cazul concedierii?

Mai e valabila regula cu 4 ore/zi in cazul concedierii pentru motive ce nu tin de persoana salariatului?
Mai sunt si alte beneficii pe care le poate primi angajatul?... salariu compensator sau ceva de genul?
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
andymanro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 30 Martie 2012
Da, conform Codului Muncii (nu retin art.), pe perioada de preaviz
Codul muncii nu a avut si nici nu are o astfel de prevedere ... reducerea timpului de munca pe perioada preavizului acordat pentru concediere trebuie prevazuta in ccm applicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia .... in lipsa unor astfel de prevederi , timpul de munca va fi cel mentionat in c.i.m.
Pentru acele 4 ore in care plec de la servici, angajatorul are dreptul sa-mi ceara un ordin de deplasare stampilat de catre societatile la care merg sa-mi depun CV-ul?
Nu are dreptul sa va solicite asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Concediere cf articol 67 si 76 codul muncii irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua M-ati putea ajuta cu o informatie va rog? As dori sa stiu daca in perioada preavizului pentru concediere conform art 67 codul muncii desfiintare ... (vezi toată discuția)
Concediere cu sau fara salarii compensatorii babuinu2002 babuinu2002 Buna ziua, As dori sa stiu clar daca in cazul concedierii pe motive de desfiintare a postului daca se dau sau nu salarii compensatorii. (vezi toată discuția)