avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rog un raspuns
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rog un raspuns

Subiect: Contactatima daca ma puteti ajuta .
Am facut un imprumut ,de 17500 de EUR la banca pentru nevoi personale cu ipoteca adica apartamentul , in anul 2008 . Datorita schimbarii locului de munca, am avut fara sa vreau intarzieri la plata ratelor . In acel moment am primit la adresa un plic de la o firma de recuperari creante din Bucuresti , prin care eram anuntat ca nu mai figurez in baza de date a Bancii ci sunt preluat de aceasta firma de recuperare mentionata mai sus . Momentan sunt cu toate ratele la zi ,si ,totusi aceasta firma continua din ce in ce mai mult sa ma determine sa returnez intreaga suma integrala in cateva zile .Cu toate ca nu am semnat nici un contract cu ei ci cu banca . Daca puteti ,dati-mi un raspuns

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:07, 26 Martie 2012
De la banca ati primit instiintare ca nu mai sunteti sub contract cu ei? De la firma de recuperare trebuia sa va prezinte ceva dovezi ca e noul dvs creditor ( contract intre ei si banca).
Am inteles ca ati fost la un avocat cu actele, dansul ce v-a spus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit reziliat de banca dudrda dudrda buna ziua . In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale..am ramas in urma cu doua rate la banca neplatite de 70 euro pe luna ,in decurs de un an am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperare timofticiuc timofticiuc am luat un credit de la banca cu credit ipotecar,momentan sunt cu ratele la zii dar acum 3ani am avut probleme cu locu de munca,am intarziat la banca ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)