avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu

dupa nastere la cat timp se depune actele pt indemnizatie si pt alocatie.Daca nasc mai de vreme de termen trebuie sa am concediu cele 126 de zile (postnatal +lauzie)?SAU dupa 42 de zile de lauzie pot depune actele si pe perioada lauziei mi se da concediu medical?
Cel mai recent răspuns: munteanuliliana , utilizator 14:06, 22 Martie 2012
Buna ziua ,
Actele pentru alocatie se depun imediat ce ati nascut,le poate depune si sotul numai ca alocatia copilului va veni pe numele lui.In ceea ce priveste idemnizatia de crestere copil,actele se depun dupa ce vi se termina concediu de sarcina si lauzie,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ralucaradulet ralucaradulet Buna, as dori sa stiu de cand o sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului daca eu trebuie sa nasc pe data de 3 octombrie? Vreau sa va mai spun ca ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal rozalia58 rozalia58 Din cele 126 de zile de concediu, cate se iau post natal si cate prenatal ? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata Olariuionuflorin Olariuionuflorin Sotia a intrat in prenatal la 1 oct iar pe 5 a nascut 2 baieti prematuri atsfel prenatalul de pe data de 5 a devenit postnatal si va rog sa ma corectati daca ... (vezi toată discuția)