avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Onorariu
Discuție deschisă în Executare silită

Onorariu

Daca intr-un proces de evacuare proprietarul castiga,cum este si firesc,si ne da afara,dar instanta il obliga la plata pentru imbunatatirile aduse de noi imobilului,plata noastra pentru onorariu avocat se pierde sau il obliga si pe el la plata integrala sau partiala a sumelor achitate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bubutu2 , utilizator 21:52, 20 Martie 2012
Cheltuielile de judecata se compenseaza in situatia prezentata de dv., daca ambele parti solicita obligarea la plata cheltuielilor de judecata
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat
Si atunci,cum este mai indicat : sa solicit sau nu, cheltuieli de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj neefectuat dupa divort consecinte adg adg am divortat in urma cu 10 ani si nu am efectuat partajul, timp in care sotul a locuit efectiv in casa.Acum ,dupa 10 ani isi cere dreptul de proprietar pe toata ... (vezi toată discuția)
Sunt in stare de evacuare mikaelaaaa mikaelaaaa Buna ziua , sunt intr-o situatie precara , familia mea locuieste in casa nationalizata din anii 1970, noi fiind chiriasi la ICRAL. In data de 11.06.2010 am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata puse in plata intretinerii inainte de a se judeca dosarul SOLTANDIANA SOLTANDIANA IN2008 AM ACUMULAT LA INTRETINERE 3300 LEI SI AM FOST DAT IN JUDECATA FARA SA PRIMESC VREO SOMATIE INAINTE.PLATA DOSARULUI IN VALOARE DE 500 LEI A FOST INCLUSA ... (vezi toată discuția)