avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi salariale dupa incetare CIM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi salariale dupa incetare CIM

Politica firmei prevede plata unei parti variabile trimestriale in cazul unor categorii de functii si am un fost salariat care a incetat contractul de munca de aprox 3 luni si doreste incasarea acestei parti variabile (care i se cuvine legal). Cum procedez legal sa-i platesc aceasta suma chiar daca numai este salatiat de 3 luni. Mentionez ca la acel moment nu am avut cifrele auditate pentru ai pute calcula.
Exista perioada maxima de plata restanta (in cazul in care mai apar persoane de 6,12 luni plecate din firma)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 20 Martie 2012
Fiind un drept salarial acesta poate fi platit intr-un termen de maxim 3 ani de la data de cand trebuia platit ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate - plafonare venit lunar Miha8 Miha8 In cazul indemnizatiei de maternitate, CARE ESTE LOGICA plafonarii la 12 salarii minime brute pe tara - cf OG 158/2005 art 10 (1) - a VENITULUI lunar si nu a ... (vezi toată discuția)
Tva - prestare servicii it in strainatate ContSters264598 ContSters264598 Detin un SRL platitor de TVA, cu impozit pe profit(16%) si doresc sa semnez un contract de prestari de servicii (6201) cu o firma din Luxembourg, cu locul de ... (vezi toată discuția)
Angajat 2 ore sau din mana ionut2001 ionut2001 Salut tuturor, Am nevoie de sfatul dvs. Cum este mai bine, sa fiu angajat pt 2 ore pe suma de 200 ron, dar nu voi incasa nici un ban, banii acestia se vor ... (vezi toată discuția)