avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titlu de proprietate pentru 3 parcele si 4 mostenitori
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titlu de proprietate pentru 3 parcele si 4 mostenitori

am un titlu de proprietate.am facut tranzactie succesorala prinjudecatorie.titlu are 3 parcele iar noi 4 mostenitori.am inpartit de comun acord.intrebarea mea este cate carti funciare are acest titlu 1sau 4?
Cel mai recent răspuns: andreeadani , utilizator 20:56, 20 Martie 2012
Pentru prima intabulare se intocmeste o carte funciara, apoi pentru individualizarea cotelor ce revin fiecarui succesor se individualizeaza proprietatile.
la individualizarea proprietatilor se va cate o carte funciara pentru fiecare?as vrea ca partea ce-mi revine mie s-o pot vinde si nu stiu cum pot proceda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare proprietate ghe1955 ghe1955 buna ziua.tatal meu a decedat.mama poate sa vanda casa ?mentionez ca eu sunt unicul mostenitor a parintilor mei.va multumesc. (vezi toată discuția)
Pot vinde casa mea facind parte dintr-un teren in indiviziune fara acordul familiei celelalte? mieluu mieluu ma gindesc sa scap de terenul in indiviziune intr-un fel. vreau sa vind casa mai ieftin,chiar la tigani,numai sa nu mai stau in indiviziune. of ... (vezi toată discuția)
Succesiune DATSCH2010 DATSCH2010 Daca exista scucesori ai unui parinte defunct, cu o cota o parte dintr-o casa de 9/32 sa presupunem, alaturi de alti copii si sotia defunctului care mostenesc ... (vezi toată discuția)