avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii recuperare drepturi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

recuperare drepturi

in urma unui proces cu fostii angajatori ,am castigat drepturile salariale retroactive de la inceperea procesului.cum recuperez banii de la angajatorul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 20:39, 20 Martie 2012
prin executorul judecatoresc ;)
da asta stiu ,voiam sa stiu ce sanse sant sa-i dea de buna voie ,si care sant pasii de urmat dupa primirea sentintei
Mergeti si investiti cu formula executorie sentinta respectiva. Trimiteti angajatorului o notificare in care il somati sa achite debitul, iar in cazul in care refuza mergeti cu sentinta la un executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)
Sentinta prvind plata asociatie locatari barbulescu nicolae barbulescu nicolae hotararea sentintei a fost data in 27 -09- 2011 pentru plata unei restante la intretinere de aprox 1500 ron de catre fostul administrator care intre timp a ... (vezi toată discuția)
incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)