avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... tarif avocat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

tarif avocat

Buna seara, rog pe cineva sa-mi raspunda corect la urmatoarea intrebare;
Sotul meu a avut un accident de munca in Germania ,in urma caruia a ramas inapt de munca.Am recurs la un avocat pentru solutionarea cazului,urmand ca sotul meu sa beneficieze de o incasare a unei asigurari si daune din partea firmei unde a avut loc accidentul.
Avocatul fiind din Romania mi-a cerut onorariul de 500 lei ,plus 30% din incasarile care urmeaza sa le obtina sotul meu. Mie mi se pare foarte mare suma de 30% avand in vedere traumele prin care a trecut sotul meu si sechelele ramase.
Intrebarea mea este: E posibila (normal) o astfel de suma pentru serviciile acordate de catre avocat?. Pana acum nu am mai avut nevoie de servicii avocatesti si nu stiu prea multe. Sper sa nu supar pe nimeni .Va multumesc anticipat.
Daca vi se pare mare acest onorariu, mergeti la un alt avocat. Este dreptul dvs. sa consultati mai multi avocati si sa va faceti o idee asupra cuantumului onorariului.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Tocmai de aceea am pus intrebarea aici. Timpul este pretios pentru toti si mai mult decat atat un avocat cred ca ar trebui recomandat cat de cat ...........si eu cum nu prea am cunostinte .........strig pe aici dupa ajutor.
In primul rand poate incercati sa detaliati speta ,ca sa putem intelege si sa facem o apreciere,si in al doilea rand poate ne spuneti care ar fi modalitatea de rezolvare pe care o are de gand sa o abordeze avocatul dvstra in cazul in care acesta va facut cunoscut acest lucru.Banuiesc ca este un avocat specializat in litigi pe asigurari si va facut o evaluare a posibilei daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes RoxanaZ2012 RoxanaZ2012 Buna ziua, in urma cu doi ani am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia a existat o victima, vina fiind a mea in totalitate. Pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Oferta despagubire GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am fost victima unui accident rutier in urma caruia am avut de suferit.Am intocmit un doasar pentru despagubiri la firma de asigurari unde soferita ... (vezi toată discuția)
Accident auto in urma unui accident auto,victimei i s-a eliberat un certificat medico-legal cu 70-75 de zile de ingrijiri medicale.instanta,in urma judecarii pe fond,i-a ... (vezi toată discuția)