avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Concediu medical pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Concediu medical pfa

buna ziua,
Ca administrator al pfa ului, daca am concediu medical, pot fi platit? daca, da, de cine si cum?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: livis , utilizator 22:13, 20 Martie 2012
PFA-ul nu are administrator ci reprezentant.
Da, puteti fi platit daca aveti contract de asigurare sociala si asigurare de sanatate.
De cine? Pai... de dvs. cel care detineti acel PFA pentru primele 7 zile (parca) si de catre bugetul asigurarilor sociale de sanatate pentru restul zilelor de CM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil pfa MariaPp MariaPp Buna ziua! As vrea sa stiu cum se calculeaza venitul pe baza caruia se stabileste procentul de 85% pentru concediul de ingrijire a copilului la PFA avand in ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare concediu medical! bună ziua, dacă sunt angajat ... Dumitru67 Dumitru67 Stagiu de cotizare concediu medical! Bună ziua, dacă sunt angajat de pe 11 ianuarie 2023 și pe 14 iulie am avut o internare în spital, a fost îndeplinit ... (vezi toată discuția)