avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional la antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional la antecontract

daca expira un antecontract v-c incheiat la o agentie imobiliara din cauza vanzatorului si el imi solicita prelungirea acestuia printr-un act aditional, pot face acest act aditional la un notar?

Ash dori acest lucru pentru ca acum cunosc diferenta dintre act incheiat la agentie si act autentificat la notar.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:37, 20 Martie 2012
C sa faceti un aditional la antecontract la notar ar trebui ca si antecontractul sa fie incheiat la notar. Un antecontract de v c se noteaza la cartea funciara daca I'l faceti la notar. Facandu l sub semnatura privata nu va protejeaza intersele.

Fie incheiati antecontract acum la notar, fie in baza acelui antecontract sub semnatura privata incheiati tot la notar o tranzactie care stinge obligatiile anterioare si incheiati un antecontract in forma autentica la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract cumparare imobil iliegeorge85 iliegeorge85 Buna ziua! Doresc sa cumpar un imobil prin mama mea, eu muncind in afara tarii. I-am facut o procura sa-l cumpere in numele meu printr-o agentie. Au semnat ... (vezi toată discuția)
Intabulare antecontract cornelia05 cornelia05 Buna seara! Am făcut un antecontract de vanzare cumpărare la o agenție imobiliară prin care am dat un avans. S-au depus toate actele la banca unde fac ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare-revocare conventionala PAS22 PAS22 Buna ziua. Revocarea conventionala a unui antecontract de vanzare-cumparare imobil, neinscris in CF, dar autentificat, poate fi facuta, conventional, in forma ... (vezi toată discuția)