avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

buna ziua. mi s-a comunicat telefonic ca sunt concediat fara a primi vreo decizie de desfacere a contractului de munca. as dori sa aflu daca firma este obligata sa opereze la ITM desfacerea contractului de munca avind in vedere ca nu mai raspunde nimeni la telefon iar sediul firmei a fost mutat si nu ii mai gasesc. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 21 Martie 2012
banuim ca totusi aveti un contract scris... pe undeva....
Incetarea c.i.m. se va transmite la ITM prin intermediul REVISAL-ului la data incetarii raportului de munca ... pentru verificare va puteti adresa ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)
Carte de munca MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , Va rog sa-mi comunicati daca pentru o firma care si-a inceput activitatea in 2008 si-a suspendat actvitatea in 2010 si si-a reluat activitatea ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca mi "s-a inchis" contractul de munca Nexus11 Nexus11 Urmeaza sa plec de la firma de la care lucrez,iar cum din data de 1 ian 2011 se renunta la cartile de munca ,as vrea sa aflu cum imi pot da seama daca cei de ... (vezi toată discuția)