avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARTE DE MUNCA

Buna ziua ,

Va rog sa-mi comunicati daca pentru o firma care si-a inceput activitatea in 2008 si-a suspendat actvitatea in 2010 si si-a reluat activitatea in septembie2012 ( in perioada 2008 - 2010 firma a avut un angajat , care dupa suspendarea activitatii a avut un loc de munca pana in septembrie 2012 cand si-reluat activitea firma pentru care a lucrat in perioada 2008-2010 ) este nevoie de inregistrarea firmei in REVISAL.Noul contract de munca trebuie inregistrat la ITM in aceeasi zi cu activarea parolei pentru REVISAL ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 4 Octombrie 2012
Ce s-a inatmplat cu vechiul c.i.m.? ... firma transmis REVISAL-ul pana acum pe una din cele doua versiuni?
Buna dimineata ,

Vechiul c.i.m. a fost inchis de catre ITM. Firma nu a transmis REVISAL-ul pana acum.
Ce trebuie facut ?
ITM-ul nu are competenta in a inceta un c.i.m. .... firma are obligatia de a transmite revisal-ul
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am mai aflat ceva informatii ... Contractul de munca a fost inregistrat in mai 2008 iar in ianuarie 2009 firma a depus la itm o cerere pentru incetarea contractului.Ce se intampla cu vechiul contractul de munca inregistrat la itm in 2008? Se face vreun act aditional ?Se face un alt contract de munca ?
Din ce spuneti dvs, se pare ca angajatorul dvs a depus la ITM o decizie de incetare a c.i.m. .. in acest caz, vechiul c.i.m. a incetat ....trebuie verificat exact ce s-a intamplat cu acel c.i.m.

Alte discuții în legătură

Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu itm-ul branzovenescu branzovenescu Buna Seara Pe 31 martie am angajat prima persoana la firma si pe 30 martie am trimis pe cineva cu dischetele si ca sa ridice parola de la ITM pentru revisal ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 Dinush Dinush Va rog sa-mi spuneti de unde pot descarca noul revisal. Trebuie sa modific toate datele pentru toti salariatii? Si cat timp am la dispozitie in acest sens? (vezi toată discuția)