avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARTE DE MUNCA

Buna ziua ,

Va rog sa-mi comunicati daca pentru o firma care si-a inceput activitatea in 2008 si-a suspendat actvitatea in 2010 si si-a reluat activitatea in septembie2012 ( in perioada 2008 - 2010 firma a avut un angajat , care dupa suspendarea activitatii a avut un loc de munca pana in septembrie 2012 cand si-reluat activitea firma pentru care a lucrat in perioada 2008-2010 ) este nevoie de inregistrarea firmei in REVISAL.Noul contract de munca trebuie inregistrat la ITM in aceeasi zi cu activarea parolei pentru REVISAL ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 4 Octombrie 2012
Revisalul trebuie depus in aceeasi zi ( dupa ce se va rezolva cu vechiul c.i.m.) cu noul sau vechiul c.i.m. ?
Incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii , iar noul c.i.m. se transmite in ultima zi lucratoare anterioara datei inceperii activitatii ... cele doua date pot coincide.
Deci sa inteleg ca incetarea vechiului contract de munca trebuia sa fie trimis prin REVISAL in ianuarie 2009 ?Si daca nu a fost trimis ? Firma nu a trimis nimic prin REVISAL!Nici nu are parola !
Nu este obligatoriu sa aiba parola .. depunerea se putea face si la sediul ITM-ului ... daca nu a fost depus , nu are decat posibilitatae de a merge la ITM sa rezolve aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu itm-ul branzovenescu branzovenescu Buna Seara Pe 31 martie am angajat prima persoana la firma si pe 30 martie am trimis pe cineva cu dischetele si ca sa ridice parola de la ITM pentru revisal ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 Dinush Dinush Va rog sa-mi spuneti de unde pot descarca noul revisal. Trebuie sa modific toate datele pentru toti salariatii? Si cat timp am la dispozitie in acest sens? (vezi toată discuția)