avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cu schita cadastrala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cu schita cadastrala?

Buna gasit ! Imi poate spune cineva daca se poate face un act de vanzare- cumparare ptr. o casa ,daca vanzatorul are doar schita cadastrala,ulterior cumparatorul sa-si faca cadastrul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 23:47, 20 Martie 2012
Nu! Nu se poate vinde sau instraina sub orice forma un bun imobil fara cadastru si intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o probleme ?am cumparat un teren ,am platit avans jumatate din suma si vinzatorul trebuie sa faca extract de ... (vezi toată discuția)
Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo , cadastru ! stelutaalistar stelutaalistar Este vorba de un teren de 400 mp si casa aferenta care face obiectul unui anecontract de vanzare-cumparare. Contractul nu s-a putut perfecta in termenul de 1 ... (vezi toată discuția)