avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

buna ziua.am un credit de 6500 de euro din octombrie 2008 , din care am reusit sa platesc 2500 de euro,datorita restructurarii pe care mi-a acordat-o banca.mentionez ca aveam un salariu in 2008 de 1800 de ron .acum salariul ,datorita crizei economice mi-a fost redus la 950 de ron.rata la ora actuala este de 150 de euro.dar pe care nu ii pot plati,decat 50 de euro.am sunat la banca pentru a aproba o noua restructurare si mi s-a spus ca banca nu ma mai poate ajuta,amenitandu-ma ca daca nu platesc cei 150 de euro pe luna,ma va da in judecata.ce este de facut?am salariu mic si nu pot plati decat 50 de euro.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: stelistul7 , utilizator 17:24, 21 Martie 2012
Ei pot sa va execute silit, caz in care va pot retine 1/3 din salariu, daca nu aveti bunuri, sau sa ceara executarea bunurilor mobile si imobile. Va sfatuiesc, daca aveti posibilitatea, sa refinantati cu un credit de consum cu ipoteca, care merge pe perioada mai mare (da, a redus BNR-ul la 5 ani, dar, pe de o parte, refinantarile raman neschimbate, pe de alta sunt IFN-uri care merg tot pana in 30 de ani). Fiind un credit mic, venitul va permite, si, scazand dobanda si lungind perioada puteti ajunge la o rata de 50 eur.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
ContSters194995, utilizator
va multumesc pentru raspuns.nu am bunuri mobile si imobile.alte cale nu exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive banca? viliezwarez viliezwarez Buna ziua am o mare problema cu banca la care am luat o linie de credit pe firma in 2008 si pentru care am platit atatia ani dobanda.In 2012 prin un act ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)