avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Titular-intreprindere individuala (contributie pensii)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Titular-intreprindere individuala (contributie pensii)

Buna ziua ,

Cu respect,va intreb:
Cum este mai avantajos - ca si contributie la Casa de Pensii :
1) Daca sunt titularul intreprinderii individuale,sunt pensionar si doresc sa fac contract la casa de pensii si doresc sa-mi mearga vechimea in munca .
SAU
2) Daca ma angajez la intreprinderea individuala,care este pe numele sotiei mele si,care este angajata in alta unitate si unde are contract de munca .
?
Astept un raspuns!
Cu toata consideratia , Petrica Leah

Alte discuții în legătură

Vechime in munca in i.i. si recalcularea pensiei Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Daca am o Intreprindere individuala si sunt pensionar , BENEFICIEZ DE CONTINUAREA VECHIMII IN MUNCA SI RECALCULAREA PERIODICA A ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, De curand mi-am deschis o INTREPRINDERE INDIVIDUALA, cu profil de \"cazare\". Doresc sa va intreb despre modalitatea corecta de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala - plata contributii romyyy romyyy Doresc sa deschid o IF impreuna cu sotia. Mentionez ca in momentul de fata nu lucram nicaieri. (Cote procentuale 10% eu, sotia 90%). Intrebarea mea este legata ... (vezi toată discuția)