avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contraventii - as vrea sa atasez la intampinare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contraventii - as vrea sa atasez la intampinare decizia unui complet intr-un dosar asemanator

Salut,

Am si eu nevoie de un sfat.
As vrea sa folosesc in intampinare (actul depus de catre mine) decizia unui complet intr-un dosar asemanator. este acest lucru posibil, si daca da, cum se numeste acest lucru in termeni juridici.
Deci motivez si cer anularea unui proces verbal pe baza unei hotarari judecatoresti emisa intr-o sedinta publica pentru un dosar asemanator.


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 10:51, 21 Martie 2012
Ceea ce ati formulat dv se numeste contestatie si nu intampinare. Puteti anexa contestatiei acea hotarare ca si jurisprudenta.
eu am facut contestatie, ei au facut recurs,acum trebuie eu sa fac ceva si cred ca este intampinare. Insa nu acest lucru era important, ci faptul daca pot sa nu sa folosesc ca si argument acest lucru.
Multumesc!
Da, trebuie sa redactati intampinare, iar in sustinerea apararilor dv, solicitati respingerea recursului si mentinerea hotararii instantei de fond.
Atasati acea hotarare ca si jurisprudenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

întâmpinare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Sunt reclamant intr-un dosar inregistrat la litigii de munca, la tribunal actiunea a fost admisa in parte dar paratul a facut recurs. Intrebare e ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo clientX clientX 1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Model de intampinare la recurs dutu69 dutu69 Buna seara, Am castigat la Tribunalul Sibiu un proces cu fostul meu angajator printre altele dispunandu-se si reintegrarea mea pe postul detinut anterior. ... (vezi toată discuția)