avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... întâmpinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

întâmpinare

Buna seara,
Sunt reclamant intr-un dosar inregistrat la litigii de munca, la tribunal actiunea a fost admisa in parte dar paratul a facut recurs.
Intrebare e urmatoarea:
In intampinarea pe care trebuie sa o depun să mai acceptă critica mea fata de sentinta tribunalului daca eu nu am mai facut recurs?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:45, 31 Martie 2011
In Intampinare trebuie sa sustineti ca hotararea primei instante este legala si temeinica si sa combateti argumnetele partii adverse care a declarat recurs referitoare la nelegalitatea si netemeinicia acelei hotarari.
in intampinare va trebui sa combateti argumentele angajatorului din cererea sa de recurs si va trebui sa solicitati respingerea recursului ca neinetemeiat si mentinerea sentintei de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta pt cererea de suspendare provizorie a executarii Krissia . Krissia . 1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)
Despre apel hopeless1 hopeless1 __judecatoria a dat o hotarare prin care si reclamantilor si paratilor de respingea tot ce au cerut eventual actiunea reclamantilor si cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)