Legat de calcul incalzire: e corect ca doua apartamente identice (supr, elementi calorifer, etc) sa platesca caldura diferit? unul e orientat sud-est si plateste mai mult decat cel din directia opusa. Va multumesc.
Stiu ca la repartitoare e un coeficient care tine cont de orientare.
Aici sunt apartamente identice racordate la sistemul centralizat, FARA REPARTITOARE; cei de la sud platesc mai mult decit cei din diirectia opusa. E corect?
Aseara am obtinut copii ale listelor de plata pe primele 6 luni, dupa doua saptamini de "plimbari", sper sa le obtin se pe cel din iulie-oct.
Acasa uitiandu-ma pe ele am sesizat diferenta la caldura intre part cu 2 camere identice, fara repartitoare, cu orientare diferita.
Voi intreba luni, cind e program de incasari.
Problema pe care ati ridicat-o e ca o ghicitoare. Nu vad decat doua posibilitati:
1. Identice, identice, dar poate ca au totusi un picut de suprafata diferita;
2. Poate ca pe lista nu e trecuta subventia, ca rubrica distincta, unul din apartamente beneficiaza de subventie sau ambele, dar in sume diferite...si aceasta subventie e scazuta direct din suma de la caldura.
Repartitoare radio
Dabal
Buna ziua,
Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)