avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri legea 221/2009

Tatal meu a fost deportat in URSS din 5 ianuarie 1945 pana in 18 octombrie 1949,a decedat in 1982 inante sa poata beneficia de orice fel de reparatii morale sau materiale,eu am solicitat despagubiri conf lg.221/2009,si in recurs la curtea de apel, dar raspunsul a fost identic este neconstitutional fiind inainte de 6 martie 1945 pimul guvern comunist.Cum se face ca alte foarte multe persoane care au fost in acalasi lagar si in aceeasi perioada cu tatal meu au primit despagubiri iar eu nu.Unde ma mai pot adresa sa mi se faca dreptate pt ca eu ma simt foarte nedreptatit si sunt foarte nedumerit .va rog sa ma indrumati cu un raspuns.Multumesc foarte mult.cu stima

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru sasi deportati in urss ludo ludo Daca stie cineva ce poate face un urmas al unor sasi deportati in URSS in perioada 1945-1949 ca sa obtina o despagubire pentru acea perioada neagra din viata ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru cei deportati in urss venetiana venetiana Tatal meu, etnic german, a fost deportat din 01.01.1945-14.12.1949 in URSS. Perioada mai sus mentionata, figureaza in cartea lui de munca. Mai mai am ca dovezi ... (vezi toată discuția)
Legea 221 victor1906 victor1906 Buna ziua,vreau sa intreb si eu ceva . Tata a fost deportat in perioada 1945-1949 in Rusia la munca de reconstructie.Actualmente mama beneficiaza de masuri ... (vezi toată discuția)