avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221

Buna ziua,vreau sa intreb si eu ceva . Tata a fost deportat in perioada 1945-1949 in Rusia la munca de reconstructie.Actualmente mama beneficiaza de masuri reparatorii in suma de 200 lei /luna ca indemnizatie de urmas ,in virtutea legii 118/90. Ce suma putem cere pt. despagubiri morale in virtutea legii 221/iunie2009,care este calculul procedural,in ce functie ,defalvare pe luni ,pe ani ?Multumesc ,cu stima.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:27, 20 Aprilie 2010
buna ziua .
conform legii la stabilirea cuantumului despagubirilor se va tine seama si de masurile reparatorii deja acordate persoanelor in cauza, in temeiul d-lege 118/1990 .
sfatul meu este sa contactati un avocat , pt. ca astfel de procese sunt grele si de lunga durata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire conform legii 221/02iunie2009 victor1906 victor1906 Tata a fost deportat in Rusia intre anii 1945-1949. Care este cuantumul despagubirii pt. daune morale,si care este onorariul pt. avocat pt. sustinerea in ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru sasi deportati in urss ludo ludo Daca stie cineva ce poate face un urmas al unor sasi deportati in URSS in perioada 1945-1949 ca sa obtina o despagubire pentru acea perioada neagra din viata ... (vezi toată discuția)
Legea 221 swirlpeepz swirlpeepz Buna seara, este adevarat ca s-a limitat despagubirea prin OUG 68/2010 la suma derizorie de 2.500 €? Am cautat in www, dar ceva concret nu am ... (vezi toată discuția)