avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... proces pierdut din culpa avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

proces pierdut din culpa avocatului

Buna ziua!
Sotul meu a avut un proces la tribunal privind concedierea ,cu toate ca si-a angajat un avocat acesta nu s-a prezentat la nici un termen,iar cand a venit pronuntarea de la tribunal ,a motivat ca nu a primit-o pentru a face recurs in termen de 10 zile
In cerere era trecut domiciliul conventinal la adresa avocatului
Astazi a avut termen pentru rejudecare,dar acest avocat nu s-a prezentat,iar avocatul paratei a sustinut ca pronuntarea de la tribunal a primit-o sotia avocatului
Consider ca acest proces a fost pierdut din culpa avocatului, Ce mai putem face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: niculinapopa , utilizator 20:35, 21 Martie 2012
in legatura cu avocatul sau cu decizia instantei?
in privinta sentintei, daca nu a fost recurata ea a devenit irevocabila si nu mai puteti face nimic.
in legatura cu avocatul ,din neglijenta lui nu am facut recurs in termen
Pot sa-l actionez pe avocat in judecata pentru neglijenta in serviciu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar de la giurgiu la bucuresti florance01 florance01 buna seara, am o problema cu un dosar la giurgiu am castigat la instanta de fond respectiv judecatoria giurgiu, am mers cu hotararea la executor investita cu ... (vezi toată discuția)
Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Cine a castigat acest proces? GabiM26 GabiM26 Cine a castigat acest proces: reclamantul sau recurentul? \\\\"Tip solutie: Recurs (alte soluţii) Solutia pe scurt: În rejudecare, după admiterea ... (vezi toată discuția)