avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Sotii au divortat acum multi ani,fetita a fost incredintata mamei.Acum fata are aproape 17 ani si a ales sa locuiasca cu tatal.Tatal plateste in continuare pensie alimentara fostei sotii pentru ca i se retine direct din salariu,iar fosta sotie si-o insuseste fara sa contribuie la intretinerea fetei . Ce pot face fata si tatal pentru a nu mai plati acei bani,de unde sa inceapa,unde sa se adreseze pentru ca nu prea au bani de avocat ? Multumiri pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 15:08, 21 Martie 2012
Puteti incerca sa solicitati stabilirea domiciliului minorei la dv sau custodia comuna. Odata cu fondul, datorita faptului ca minora se afla la dv si doreste sa ramana in continuare, iar mama incaseaza banii pe care nu ii foloseste in folosul minorei, puteti incerca pe calea ordonantei sa solicitati sistarea pensiei pe care o incaseaza mama obligarea mamei la plata pensiei catre minora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - schimbarea destinatarului frezie frezie am o fetita , de 17 ani , careia ii platesc pensie alimentara ,banii ii trimit postal .Pana la aceasta data banii ii puneam pe numele fostei sotii , dar acum ... (vezi toată discuția)
Custodie copil. ghebosel_leu ghebosel_leu buna ziua,am divortat de 3 ani,impreuna avem o fetita de 11 ani ,in urma hotararii jucatoresti fetita a ramas la fosta sotie,acuma am cazut de acord verbal cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea custodiei minorului. care este procedura? Bereschi  Janos Bereschi Janos Bună ziua. Am divorțat de 3 ani. Fetița mea a fost la început încredințată fostei soții. Dar de anul trecut fiica mea de 13 ani a rămas la mine in ... (vezi toată discuția)