avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROCESUL PENAL ANULEAZA ORICE DECIZIE ADMINISTRATIVA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROCESUL PENAL ANULEAZA ORICE DECIZIE ADMINISTRATIVA

va relatez cazul unui preot care a fost caterisit printro decizie a unei episcopii , decizie care a fost contestata in instanta . A fost caterisit ( dat afara) deoarece a descoperit faptul ca i se retineau nejustificat bani din salariu. Pentru acest fapt a facut plangere penala .Intrebarea este : procesul penal anuleaza (sisteaza ) decizia emisa de episcopia respectiva?
si care este articolul din codul penal care reglementeaza lucrul asta. multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 21 Martie 2012
Procesul penal nu suspenda/nu anuleaza decizia respectiva... numai intr-un proces civil se poate suspenda / anula o astfel de decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere neagu laura neagu laura bn ziua, va relatez cazul a 3 preoti care au fost caterisiti( concediati) pe motiv ca au depistat ca de cativa ani li s-au retinut bani din salariu in mod ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula o decizie de concediere david - adrian1 david - adrian1 a ma aflu intr-un litigiu de munca in care am contestat decizia de concediere in acelasi timp am facut o plangere penala pentru fals si uz de fals, deoarece ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada nedeterminata - concediere ciprians ciprians Sunt angajat intr-o institutie bugetara (chipurile sfanta) pe PERIOADA NEDETRMINATA. De cateva minute am aflat ca s-a intrunit consiliul permanent al acestei ... (vezi toată discuția)