avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere cim

Dupa desfiintarea postului am emis decizia de desfacere a contractului individual de munca (concedierea pentru motive neimputabile salariatului) pentru salariatul care ocupase initial acel post. Care este termenul in care salariatul poate contesta aceasta decizie? 30 de zile sau 45?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 21 Martie 2012
Termenul de constestare a unei astfel de decizii este de 45 de zile de la data la care cel interesat a luat cunostinta de masura dispusa, potrivit art.211 lit.a din Legea nr.62/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestare decizie concediere dreptaciul dreptaciul In decizia de concediere mi s-a trecut ca termen de contestare 45 de zile conform legii 62/2011, dar conform codului muncii termenul de contestare este de 30 ... (vezi toată discuția)
Concediere art .65 ContSters296438 ContSters296438 care este termenul de contestatare ce trebuie trecut pe decizia de concediere, 30 sau 45 zile? care este data la care postul se considera desfiintat: data la ... (vezi toată discuția)
Termen contestare decizie concediare? m_iulia m_iulia Buna ziua, O decizie de concediere (desfiintarea postului), poate fi contestata in 30 sau 45 de zile? in practica am gasit ambele termene si nu stiu care este ... (vezi toată discuția)