avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de evaluare incorecta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de evaluare incorecta

Buna ziua,

Am primit o fisa de evaluare prin care sunt evaluata incorect si subiectiv pot spune.
Mentionez in linii mari, ca obiectivele care mi-au fost stabilite si dupa care am fost evaluata nu fac parte din fisa postului pe care o am.
Am scris o sesizare asupra incorectitudinii acestei fisei de evaluare, facand referire concret la fiecare obiectiv in parte. Evident ca sefului meu nu i-a convenit, si desi am cerut in scris un raspuns la cele relatate de mine, nu am primit nici un raspuns.
Doresc sa fac o sesizare la ITM asupra acestei nedreptati, si de asemenea sa dau angajatorul in judecata.
Intrebarea mea este: aceste sesizari sunt de competenta ITM , si ce anume trebuie sa verifice acestia? si de asemenea daca ma adresez instantei,ce sanse de castg am.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 22 Martie 2012
Aceste sesizar nu sunt de competenta ITM-ului , ci a conducerii superioare a angajatorului ... sau a instantei de judecata ... in functie de probatoriul administrat in cauza , instanta va decide daca aveti sau nu dreptate.
Multumesc pt raspuns.
Daca ma adresez instantei , ce fel de caz este....? civil?
Eu am citit undeva ca ITM chiar verifica fisele de evaluare.Imi puteti spune mai concret la ce anume se refera?
Multumesc anticipat.
ITM-ul verifica daca s-au intocmit aceste fise ..nu verifica legalitatea sau nelegalitatea acestora sau a continutului lor .... fiind vorba despre o fapta in legatura cu munca va fi considerat litigiu de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere itm skuba skuba am o intrebare. In data de 18 mai., am decis ca dau demisia, de la firma unde lucram, si am facut o cerere de lichidare, scris cu mana, in care am mentionat ... (vezi toată discuția)
Pastrarea confidentialitatii datelor petentului ClaudiaN ClaudiaN Din cate stiu in cazul unei sesizari la ITM, inspectorii care efectueaza controlul au obligatia pastrarii confidentialitatii datelor petentului. Vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)