Am primit o fisa de evaluare prin care sunt evaluata incorect si subiectiv pot spune.
Mentionez in linii mari, ca obiectivele care mi-au fost stabilite si dupa care am fost evaluata nu fac parte din fisa postului pe care o am.
Am scris o sesizare asupra incorectitudinii acestei fisei de evaluare, facand referire concret la fiecare obiectiv in parte. Evident ca sefului meu nu i-a convenit, si desi am cerut in scris un raspuns la cele relatate de mine, nu am primit nici un raspuns.
Doresc sa fac o sesizare la ITM asupra acestei nedreptati, si de asemenea sa dau angajatorul in judecata.
Intrebarea mea este: aceste sesizari sunt de competenta ITM , si ce anume trebuie sa verifice acestia? si de asemenea daca ma adresez instantei,ce sanse de castg am.
Aceste sesizar nu sunt de competenta ITM-ului , ci a conducerii superioare a angajatorului ... sau a instantei de judecata ... in functie de probatoriul administrat in cauza , instanta va decide daca aveti sau nu dreptate.
Multumesc pt raspuns.
Daca ma adresez instantei , ce fel de caz este....? civil?
Eu am citit undeva ca ITM chiar verifica fisele de evaluare.Imi puteti spune mai concret la ce anume se refera?
Multumesc anticipat.
ITM-ul verifica daca s-au intocmit aceste fise ..nu verifica legalitatea sau nelegalitatea acestora sau a continutului lor .... fiind vorba despre o fapta in legatura cu munca va fi considerat litigiu de munca.
Plangere itm
skuba
am o intrebare.
In data de 18 mai., am decis ca dau demisia, de la firma unde lucram, si am facut o cerere de lichidare, scris cu mana, in care am mentionat ... (vezi toată discuția)