am o intrebare.
In data de 18 mai., am decis ca dau demisia, de la firma unde lucram, si am facut o cerere de lichidare, scris cu mana, in care am mentionat numele, functia ocupata, si am cerut demisia.
Dupa aceasta, am fost contactat de directoarea magazinului,, si cu acord comun am decis ca stau in preaviz pana la data de 1 iunie. Care am si facut-o.
In data de 9 iunie am aflat, ca cererea mea nu a fost, trimis catre centrala la Bucuresti si nu a fost procesat.
La 11 iunie am dat demisia din nou, acum sub forma tipizata. dar la acest moment, eu am 11 zile nemotivate, ez cosider nedrept, pentru ca, eu am adus la cunostina conducerii dorinta mea de a pleca, si preaviz am facut.
Pot sa fac plangere la itm, , si daca da. cum? multumesc pentru raspuns.
In primul rand, adresati-va in scris conducerii firmei - aratati/descrieti problema cat mai clar si puneti in vedere ca in cazul in care solutia aplicata de firma nu va fi multumitoare, va veti adresa organelor competente. Deci, nu ocolim, ci batem in usa cea mai apropiata.
Perioada de preaviz
proex
Buna ziua! In data de 11 11 2009 mi-a fost inmanat de catre conducerea firmei la care lucrez un preaviz de 20 zile lucratoare,incepind cu data de 12 11 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
bogdan100
Va salut. Va intreb si eu...poate cineva imi poate spune...Am lucrat la o firma de transport ca sofer un an de zile. iar in luna iunie a acestui an mi-am dat ... (vezi toată discuția)