Buna ziua, am si eu o intrebare, sotulu meu este Sirian si are permis de sedere pe un an -membru de familie-in Romania si momentan suntem in Italia deoarece sotul meu vrea sa-si continue studiile in Italia. Ce vreau eu sa stiu ar fi daca sotu isi poate reinoi pasaportul aici in Italia sau este nevoie sa mearga in Romania pentru ca are acolo rezidenta.Multumesc Anticipat
Multumesc mult pentru raspuns. Si noi ne gandeam sa reinoim pasaportul in Italia dar problema este k tot o sa trebuiasca sa mearga in Romania k trebue dusa o copie dupa noul pasaport la Serviciul de Imigrari. :-/
Daca trebuie dusa o copie dupa pasaport, imputerniciti pe cineva din Romania cu procura speciala, ii trimiteti pasaportul in original, va depune o copie la pasapoarte dupa care va restituie actul. O imputernicire la ambasada sau consulat e 60 de euro.
Calatorie in italia
eu1001
buna ziua,
ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)