Buna ziua , va rog sa-mi spuneti ,din experienta dumneavoastra la ce ma pot astepta. La sfarsitul anului 2010 ,am trecut printr-un soc emotional ,fapt care am ajuns la postul de televiziune Pro-tv ,in incercarea de a sta de vorba cu un reporter de la departamentul stiri.Fiind refuzata de paznicul de la intrare ,si in starea de disperare in care ma aflam ,am inceput sa plang si sa rostesc ca imi voi da foc acolo ,lucru pe care nu l-am facut ,imi era foarte rau si am sunat la salvare ,bineinteles au urmat intrebarile ;unde ma aflu ,de ce sunt in aceea stare ,am spus motivul pe care-l aveam ,iar cei de la salvare au anuntat si politia .In 5 minute au venit doi politisti mi-au luat datele de pe cartea de identitate ,au promis ca ma vor ajuta in problema pe care o aveam ,apoi a venit si salvarea ,mi-au facut u EKG si au vrut sa ma duca la spital, lucru pe care l-am refuzat .Acum am primit o citatie sa ma prezint in data de 2 aprilie ,in calitate de .............. spatiu necompletat ,in cauza privind DOSAR PENAL .Eu nu am alte abateri si cu siguranta de acolo imi vine citatia .Ce pot sa fac ? ma vor condamna ? In urma socului emotional am ramas fara serviciu si sunt in tratament pentru Depresie Anxioasa.Ce urmari poat avea acest gest al meu facut la disperare?
Multumesc ,si va rog sa nu ma judecati