avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament neplatit....recuperatori dupa....8 ani???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament neplatit....recuperatori dupa....8 ani???

o cunostinta a avut un abonament la una dintre firmele de telefonie mobila,in 2004.Fiindca factura a fost prea mare,nu a mai platit-o.ulterior,i-au anulat abonamentul.Acum ,dupa 8 ani,o suna sa o intrebe despre modalitatea de achitare a sumei restante.....
Ce sa le spuna daca mai suna?
Cel mai recent răspuns: oszi , utilizator 19:02, 22 Martie 2012
Sa le mentioneze ca debitul este prescris si ca nu intelege sa achite acea suma.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila 2001/ plata penalitati din 2002 prin urmarire societate de recuperari mihaelacorneliadragomirescu mihaelacorneliadragomirescu Am un contract cu o firma de telefonie mobila din 2001. Acesta a fost intrerupt pt neplata in 2002. Contractul a ajuns de atunci la o firma de recuperari. Suma ... (vezi toată discuția)